De beste chloormeter!

Wij mijn man en ik hebben de beste chloormeter gevonden voor ons eigen kwekerij. Mijn man, ik en de kinderen zijn net verhuist naar een mooi groter huis met een ruime achtertuin, waardoor wij genoeg ruimte hebben om dingen te kweken.

Iedereen in huis heeft eigenlijk wel groene handen en iedereen vind het leuk om buiten bezig te zijn. Zo ook in onze nieuwe achtertuin, lekker klungelen op een heerlijke zonnige zondag middag, ik houd ervan!

Het enige wat wij nog miste was een goede meter zodat wij direct de hoeveelheid chloor kunnen zien. Zo waren wij een keer op een verjaardag en spraken wij iemand die dezelfde hobby heeft als ons, namelijk dingen kweken en lekker actief bezig zijn in de tuin. Hij had al jaren ervaring en gaf ons een paar goede tips en tricks.

Hij raadde ons aan op eens een kijkje te nemen op de website; growexpert.nl. Dus toen wij thuis kwamen van de gezellige verjaardag, gingen wij gelijk kijken. Wij zagen allemaal handige dingen voor onze kwekerij, precies wat wij nodig hadden!

Gelijk bestelden wij onze benodigdheden en hadden het de volgende dag al in huis. Wat een super service en de spullen werken perfect! Voor meer informatie check hun website!

 

Chloormeter