De voordelen van een anti snurkbeugel

anti snurkbeugel

Snurken is niets om je voor te schamen. Een erg hoog percentage van de mensen snurkt af en toe of zelfs elke avond. In veel gevallen kun je er ook niets aan doen dat je een snurker bent. Maar er zijn wel dingen die je kunt doen om het snurken te voorkomen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een anti snurkbeugel te kopen.

anti snurkbeugel

Wat is een anti snurk beugel? 

Een anti snurk beugel stop je in je mond om snurken s nachts te voorkomen. Het is een soort bitje dat je de hele nacht in kunt houden. De anti snurkbeugel kent vele namen. Ze worden ook wel gewoon snurkbeugel genoemd maar ook snurkbitje of mondbitje. Een anti snurk beugel zorgt ervoor dat de opening waardoor je ademt minder nauw is.

Wat is snurken?

Snurken wordt doorgaans veroorzaakt doordat je tong tijdens de nacht slap en dik wordt. Deze zakt dan achterin je keel en maakt de doorgaan om te ademen heel nauw. Je moet dan extra veel moeite doen om te ademen en dat veroorzaakt een geluid. Dat ronkende of zagende geluid noemen we dus snurken.

anti snurkbeugel

Waarom snurken mensen?

Het kan zijn dat je snurkt omdat je op je rug slaapt. Je tong zakt dan sneller weg. Een persoon die op de rug slaapt kun je echter ook vaak van het snurken afhelpen door ze op de zij te draaien. Je kunt bijvoorbeeld jezelf trainen om op je zij te leren slapen. Er zijn echter ook mensen die om een andere reden snurken. Bijvoorbeeld omdat ze veel alcohol hebben gedronken. Dan ga je ook vaak snurken. Of omdat ze overgewicht hebben.