Dit bedrijf heeft de beste draadvonk

draadvonk

draadvonkEen tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar iemand die ons kon gaan helpen met draadvonk. De onderneming die dit voorheen voor ons deed, ging daar namelijk mee stoppen. Nu zagen wij daardoor geen andere mogelijkheid dan naar een concurrent van hen te gaan. Hierbij kwam ik eigenlijk vrijwel direct uit bij Nefratech. Hierover hoorde ik van mijn medewerkers goede verhalen en dat gaf mij direct veel vertrouwen in hun diensten. Daarnaast was het zo dat zij ook online goed aangeschreven stonden. Toch heb ik nog wel even contact opgenomen om een aantal vragen te stellen. Tijdens dit gesprek werd ik heel erg vriendelijk geholpen. Wat vooral naar voren kwam, was dat zij nauwkeurigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Daardoor voelde het voor mij goed om met hen in zee te gaan.

Goede keus

Inmiddels helpen zij ons alweer twee maanden en het draadvonken gaat goed. Al het metaal dat wij van hen krijgen heeft precies de afmetingen die wij willen. De communicatie verloopt ook heel erg goed, dus ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met mijn keuze. Dat is ook de reden dat ik het iedereen kan aanraden om eens op hun website te kijken!