Een cameraploeg voor op onze bruiloft

cameraploeg

cameraploegVoor onze grote dag ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar een cameraploeg. Dit is namelijk iets wat ik hopelijk maar 1 keer in mijn leven meemaak en daarom wil ik het zo goed mogelijk vastleggen. Dit wilden wij eerst laten doen door alleen een fotograaf, maar het is nog leuker om bewegende beelden te hebben hiervan. Mijn vriend vond dit ook een heel erg goed idee en daarom ben ik op internet gaan kijken. Het enige wat ik zelf erg belangrijk vond was dat zij ook de montage voor ons konden doen. Hierdoor zouden wij een kort stukje op een USB kunnen zetten. Dit wilden wij namelijk graag geven als bedankje aan al onze gasten.

Hier vind jij meer informatie

Toen ik op de website van StreamProvider kwam, zag ik meteen dat zij ook een cameraploeg hadden. Hier werd ik erg enthousiast over en daarom heb ik contact opgenomen. Ik wilde namelijk meer weten over de mogelijkheden die zij voor mij hadden. Dit gesprek verliep heel erg goed en daarom hebben wij hen geboekt. De kosten waren precies binnen ons budget, dus dat was mooi meegenomen. Het eindresultaat is prachtig geworden, dus ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden!

Meer verhalen