Een hele fijne tandarts in Capelle aan den Ijssel

tandarts Capelle aan den Ijssel

tandarts Capelle aan den Ijssel

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar een tandarts in Capelle aan den Ijssel. Hier woon ik namelijk nog niet zo lang en daarom had ik er hier nog geen. Het is wel zo dat ik voorheen altijd naar degene ging die ik vroeger toen ik klein was had, maar die is toch wel ver weg. Ik heb redelijk vaak controles nodig door een beugel die ik heb en daarom is het niet praktisch om een half uur te moeten rijden hiervoor. Daarnaast was ook niet altijd even tevreden, want ik moest vaak lang wachten voor ik een afspraak kon maken. Het was dus nodig tijd voor een nieuwe.

Een fijne ervaring

Inmiddels heb ik en hele fijne tandarts in Capelle aan den Ijssel gevonden. Deze kreeg ik als tip van mijn buurvrouw en hier had ik al snel een goed gevoel bij. Het duurde niet lang voor ik hier terecht kon en dat was al meteen een onwijs voordeel. Ik voelde mij hier heel erg op mijn gemak en de medewerkers waren aardig en legden alles goed uit aan mij. Neem voor meer informatie over deze praktijk eens een kijkje op de website van Mondzorg De Terp.