Een huis kopen onder begeleiding

Een huis kopen doe je altijd onder begeleiding van een makelaar of notaris. Deze mensen helpen jou bij het vinden en kopen van jouw nieuwe huis. Toch loopt niet altijd alles met de verhuizing zoals je wilt. Het inpakken van je spullen is al het begin van een groot gedoe…

Huis verkopen

Je huis verkopen is de oorzaak van de hele karrenvracht aan verhuisspullen, maar dit geeft je achteraf toch ook weer een voldaan gevoel. Het gevoel van een nieuw huis kopen als je de oude verkoopt. Ik ben van een stad naar een dorp verhuist en moest dus eerst mijn huis in Nijverdal verkopen. 

Hierbij heb ik de hulp ingeschakeld van een makelaar in Nijverdal, die mij en mijn vrouw vanaf moment één goed geholpen heeft. We hebben gekozen om hier weg te gaan omdat we liever wat dichterbij onze familie in Enschede willen wonen. En echt in de stad zelf wonen willen we niet, dus hebben we gekozen om te verhuizen naar Haaksbergen.

Huis kopen

Toen moesten we natuurlijk nog een huis kopen, daarbij hebben we de hulp ingeschakeld van een makelaar in Haaksbergen. Het was een heel werkje om telkens tussen twee makelaars te schakelen, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. Het gevoel en de kennis de die makelaars van de markt hebben is abnormaal, ze weten van elk stuk zoveel af.

Echt bijzonder om te zien met welke passie en kennis zij de markt op gaan en hun klanten helpen. Ik vind het ook erg fijn om een huis te kopen onder begeleiding, zo sta je nooit alleen en maak je eigenlijk ook nooit de verkeerde keuzes. Dat laatste is erg belangrijk bij het kopen van een huis, omdat hier zoveel regels aan te pas komen. Deze moeten altijd kloppen, anders kan het flink misgaan.