Ga naar de website van JorShop voor voordelige iPhones

jorshop

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon en heb je maar een klein budget ter beschikking? Ga naar de website van JorShop! Dit bedrijf biedt namelijk zeer veel refurbished iPhones aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. 

De telefoon van JorShop 

In de loop van de jaren hebben de specialisten van JorShop erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van iPhones en het repareren van deze telefoons. deze telefoons krijgen bij dit bedrijf een tweede kans en worden geheel door de specialisten van JorShop onderzocht en uitvoerig getest en indien nodig gerepareerd. Voor de reparatie gebruiken de specialisten uitsluitend originele iPhone onderdelen. De specialisten hebben in de jaren waarin zij inmiddels telefoons aanbieden al meer dan 10.000 iPhones gerepareerd. Deze specialisten hebben dus erg veel kennis en ervaring op het gebied van iPhone reparaties. Bij de aankoop van een refurbished telefoon zul je originele oplaad accessoires ontvangen en je zult een jaar garantie krijgen. Wanneer er in dit jaar iet mis is met de telefoon en dit niet komt door eigen toedoen zal dit gratis worden gerepareerd. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

in de loop van de jaren zijn er erg veel jaren geweest die bij JorShop telefoons hebben gekocht. Deze voorgaande akten zijn allemaal zeer tevreden over de kwaliteit van de telefoons en over de goede service die zij bij dit bedrijf hebben ontvangen. JorShop heeft daarom ook een klant gemiddelde van een 9,6. Ga naar de website van JorShop voor meer informatie.