Mijn badtextiel borduren

Van Dongen met de Kroon

Wanneer ik opzoek ben naar geborduurde bedrijfskleding, logo’s of promotiekleding. Dan ben ik bij van Dongen met de Kroon op het juiste adres. Zij zijn expert in badtextiel borduren. Borduren is precisiewerk. Bij van Dongen met de Kroon weet ik dat iedere opdracht met grote deskundigheid en vakmanschap wordt uitgevoerd. Borduren gebeurt zowel met de hand als machinaal.
Van Dongen met de Kroon

Er is veel mogelijk

Wanneer ik nog geen helder beeld heb van de aanpak, dan kan ik langskomen om het uitgebreide assortiment bedrijfskleding-en logo’s te bewonderen. Bedrijfskleding vind ik hier in alle soorten en maten. Ik kan bedrijfskleding in maat XS tot maat XXXL. De kleding is niet alleen duurzaam, maar ook beschermend en comfortabel. Ik kan hier ook terecht voor badtextiel borduren. Het badtextiel is van een fijne stof gemaakt en past helemaal bij mijn bedrijf. Wanneer ik bestel bij van Dongen met de Kroon, dan regelen zij alles voor mij. Van de administratieve afhandeling tot de levering. Wanneer ik vragen heb of een afspraak wil maken om het atelier te bezoeken, kan ik eenvoudig het contactformulier op de website invullen of bellen.