Thermosbekers laten drukken

Thermosbekers laten drukken kan gemakkelijk dankzij promotiemateriaal.nl. Ikzelf heb ook altijd gedroomd van een thermosbeker met een eigen gekozen, unieke afbeelding.
Het is heel simpel; je gaat naar de site, je kiest je aantal en je afbeelding en versturen maar. Deze thermosbekers zijn van zeer hoge kwaliteit met de scherpste prijs. Ik was echt verbaasd van de prijs-kwaliteit verhouding, ook de levertijd was vliegensvlug. Na mijn geplaatste bestelling heb ik nog maar 5 dagen moeten wachten.

Zoveel keuze!

Je hebt veel verschillende thermosbekers om uit te kiezen, zo heb je een dubbelwandige thermos; een thermos in roestvrij staal; dubbelwandige isoleerbekers en nog veel meer keuzes. Mijn enige probleem was dat ik te veel keuze had!
Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat mensen super jaloers worden van mijn unieke thermosfles, dit heb ik ondervonden op mijn werk tijdens de vele koffiepauzes.

Meer verhalen