Wil jij Dumbells kopen?

Gaan sporten

Wil jij graag dumbells kopen of meer informatie hierover? Een dumbell is een essentieel hulpmiddel bij je krachttraining. Je kunt deze gewichten gebruiken voor het kweken van spiermassa. Hiervoor gebruik je relatief zware gewichten en doet weinig herhalingen. Ook kun je ze gebruiken voor het opbouwen van uithoudingsvermogen of voor vetverbranding. Hiervoor doe je veel herhalingen met lagere gewichten. Deze gewichten helpen jou perfect bij het behalen van jouw trainingsdoelen. 

Dumbells

Dumbells kopen bij Gorilla Sports

Wil jij bij Gorilla sports zware gewichten halen? Bij Gorilla Sports heb je professionele gewichten met een vast gewicht, een dumbbell met losse gewichten. Hierdoor moet je deze gewichten zeker weten bij Gorilla Sports halen. Deze gewichten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met 2 jaar garantie. Voor de mensen die zeer intensief thuis willen trainen zijn de gietijzeren, chromen of rubberen gewichten zeker weten aan te raden. Wil je liever zelf jouw dumbbell samenstellen? Ga dan voor losse stangen en halterschijven. Bij Gorilla Sports heb je keuze uit een breed assortiment. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.

Gorilla Sports Voordeelset Kettlebells 4, 8 en 12 kg Rubber Coating

De reden dat je met losse gewichten krachttraining moet doen is, omdat het een stuk effectiever is dan krachttraining op machines. Met losse gewichten moet je de gewicht gelijk houden waardoor het veel zwaarder is en een stuk effectiever. Een dumbbell is ideaal voor thuis. Je kunt ze makkelijk pakken en opbergen, omdat ze relatief klein zijn.