cp company jas heren

Een cp company jas voor heren is een goede keus. Het merk bied namelijk producten aan van een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Het merk is opgericht in het jaar 1971 door de Italiaan Massimo Osti. Later in 1984 is het merk verkocht aan Gruppo Finanziario Tessile. De kleding van het merk is gebaseerd op de inspiratie van werkleding en van militaire uniforms. Zo is een van de meest bekende jassen van het merk de milie miglia jacket. Deze wordt ook wel de goggle jacket genoemd en is een bekende cp company jas voor heren die je in bijna elke winkel wel kunt vinden.

Nog meer keus

Het merk heeft dus diverse jassen, zoals ook een softshell jas waarin de muts twee verschillende brillen glaasjes heeft. Deze jas is ontwikkeld door de oprichter van het merk en heeft als doel om de coureurs van een italiaanse rally een zo praktisch mogelijke jas aan te kunnen bieden. Dit omdat een bril anders los op het hoofd gedaan moest worden, was het praktischer om deze te integreren in de jas zelf. Ook was het belangrijk dat de jas comfortabel zit en een goede weerstand heeft.

Kwaliteit

Kwaliteit staat er hoog in het vandaal bij cp company. Dit zal je dan ook terug zijn bij al hun jassen. Zo hebben de jassen een goede pasvorm en is er gebruik gemaakt van hoogwaardige producten. Voor de zomer en voor het tussen seizoen heeft het merk veel verschillende fleeche jassen en soft shell jassen, die voor dit seizoen ideaal is. Daarnaast heeft het merk ook verschillende winter jassen die heerlijk warm zijn en ervoor zorgen dat jij in de winter goed warm zit. Het merk bied daarnaast ook andere kledingstukken aan die goed te combineren zijn met een mooie cp company jas. Kies ervoor om een mooie trui of een mooie broek te combineren met een jas van het merk. Ook hierbij heb je de keus uit een groot aanbod, met uiteraard de hoogste kwaliteit.