Een heerlijke dag naar de sauna, wie wilt dat nu niet?

Sauna

Bij sauna De Thermen word je verwelkomd door een heerlijk rustgevende behandelingen die je helemaal ontspannen. Maak gebruik van deze voordelige arrangementen om al je stress weg te wassen door de lekkere behandelingen. Neem nu een kijkje en laat je een dagje heerlijk verwennen.

Genieten

Over sauna De Thermen

Dit is een ruim, middel-groot bedrijf waar je heerlijk tot rust kan komen. Het bedrijf ligt in een bosrijke, vredige omgeving waar genoeg ruimte is voor al de verschillende saunafaciliteiten. Je kan gebruik maken van veel verschillende arrangementen voor een voordelige prijs. Na zo’n super relaxte dag heb je natuurlijk wel honger, geen zorgen Thermen beschikt over een geweldig à la Carte restaurant. Heb je nu nou echt meer redenen nodig om hier naar toe te komen? Iedereen zou zichzelf een dagje moeten laten verwennen bij de Thermen.

Temperaturen

Persoonlijke ervaring

Mijn vriendinnen en ik houden ervan om een keer per maand heerlijk te genieten van een spa dagje. We hebben al veel verschillende spa’s geprobeerd en nu was De Thermen aan de beurt. Ik ben erg positief over mijn ervaring met dit bedrijf. Ze bezitten over ontzettend veel verschillende spa-, sauna- en bad faciliteiten waardoor je het lekker kan afwisselen. Er zijn ook veel behandelingen waar je gebruik van kan maken. Ik heb ontzettend genoten van dit heerlijke dagje weg en ik ben ook helemaal tot rust gekomen. Het personeel was erg goed en vriendelijk en ook daarover heb ik geen klachten. Ik zou hier absoluut een keer terugkomen en raad het jou ook zeker aan.