Erg mooie art nouveau kunstwerken bij Musée Lalique

LOGO-Museum-Lalique

Wil je mooie art nouveau kunstwerken bezichtigen in een museum in Gelderland? Damn raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Musee Lalique in Doesburg. DIt museum stelt namelijk super mooie kunstwerken tentoon. 

Erg veel informatie over de kunstwerken en kunstenaars 

Toen ik samen met mijn oma op het internet op zoek ging naar art nouveau kunstwerken trekken we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende musea bij ons in  debuut die deze kunstwerken tentoonstellen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website van dit museum is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over de vele kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden voor de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Nadat we deze informatie hadden gelezen besloten we om een bezoek aan dit museum te brengen soms aan de kunstwerken te bezichtigen. 

museum-arrangement

Zeer mooie kunstwerken en een uitgebreide rondleiding 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en we besloten om een rondleiding te nemen. Tijdens de rondleiding ontvingen we erg veel informatie voor de kunstwerken en over de kunstenaars. We hebben na afloop nog erg lekker gelunched in de binnenstad van de Hanzestad Doesburg. Daarom raden we dit museum ook aan iedereen aan die mooie kunst wil bezichtigen.