Stijlvolle groene hoed dames

Bekijk de stijlvolle groene hoed dames bij Hatland. De hoed Warwick is zo’n hoed wat je goed kan combineren met kleding en accessoires waardoor een groene hoed dames nooit een miskoop is. Het is een tijdloze hoed, dus het raakt niet uit de mode, met zo’n groene hoed dames bij je garderobe heb je voor jaren een hoed met veel draagcomfort. Je kan nog kiezen voor de hoed Kasai, maar dat is meer een hoed voor de zomer terwijl groen niet seizoen gebonden is. De groene hoed dames Kasai geeft wel veel draagcomfort als het warm is, en is ideaal tijdens buiten activiteiten.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de groene hoed dames heeft Hatland andere hoeden. Als het om stijlvolle hoeden voor dames gaat, dan is het leuk om bij de strorieten hoeden te kijken, want daar tref je van die elegante modellen met een sjaaltje er omheen aan, het is allen een hoed voor de zomer. Andere hoeden voor dames zijn van die echte outdoor hoeden voor op safari, en de flaphoed. De hoed Vessel is een goed voorbeeld van een flaphoed. Naast hoeden voor vrouwen heeft Hatland een groot assortiment met hoeden voor heren. Veel hoeden geven koelte in de zomer en beschermen tegen de zon.

Ook het juiste adres voor petten, mutsen, en handschoenen

Hatland heeft een groot assortiment petten. Hierin geldt ook dat er groene exemplaren zijn voor dames die goed te combineren zijn. Een pet kan weleens wat sportiever zijn dan een hoed, ook al is hierin een overlap. In elk geval zijn er petten voor verschillende doelen, zijn er petten voor dames en heren in verschillende kleuren. Wel zal je opvallen dat het verschil tussen de petten wat meer uniseks is vergeleken met de hoeden. In de winter als het koud is dan is een muts en handschoenen geen overbodige luxe, en ook hierin heeft Hatland een flinke collectie. Bekijk de site van Hatland.