Veiligheid staat voorop bij G4S Safety Solutions!

G4S Safety Solutions beschermt de gezondheid van jou en je werknemers tijdens de werkzaamheden voor een bepaald project, want veiligheid is onze hoogste prioriteit! G4S Safety Solutions verkoopt veiligheidsproducten, maar ook diensten waarmee de veiligheid rondom de bouw van jouw project kan worden gecoördineerd.

Producten

Wij verkopen producten met betrekking tot gasdetectie, valbeveiliging en  adembescherming. Als je meer informatie wil, dan geven wij ook advies over deze producten. De producten zijn afkomstig van een fabrikant waarbij ‘veiligheid op werk’ hoog in het vaandel staat. De fabrikant produceert enkel betrouwbare en kwalitatieve producten.

Diensten

G4S kan jou op verschillende manieren helpen.

Advies: veiligheidsanalyse en -plan

Het team van G4S Safety Solutions kan voor jou risicoanalyses en veiligheidsplannen opstellen. In een veiligheidsplan worden de risico’s en zwakke plekken van een project of bedrijf goed onderzocht en in kaart gebracht. Zo is er een ‘V&G-plan’, een ‘nood- en interventieplan’ en een ‘evacuatieplan’.

Veiligheidstoezicht

Als jouw werk toezicht vereist op het naleven van veiligheidsregels, dan ben je bij G4S Safety Solutions aan het juiste adres.  Het team van G4S bestaat uit veiligheidsexperts die zorgvuldig de veiligheid van jouw project in de gaten kunnen houden. 

De experts van G4S vergaderen met de aannemer van jouw project en voeren onverwachte inspecties uit zodat de veiligheid goed wordt gecoördineerd en gewaarborgd.

Brandweer

De experts van G4S Safety Solutions kunnen ook worden ingezet als brandweerlieden.

Contact opnemen

Je kan vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer +32 (0)3 568 15 89 of het e-mailadressafetysystems@be.g4s.com.

Schroom niet, G4S helpt je graag!