Vrij van dierlijke producten: Vegan gezichtsverzorging

Wil je gaan voor puur natuur? Een goede gezonde huid die vrij is van hormonen en andere dierlijke producten? Ga dan 100% Vegan en wees verzekerd van een gezonde huid zonder bijeffecten. Voor veel soorten problemen met de huid is bij ik skin perfection wel een goed product verkrijgbaar. Denk aan ene droge huid, puistjes, eczeem, poriën en vettige huidtypen. Naast gezichtsverzorging kun je ook voor goede zonnebrandcrèmes en andere producten gaan met alleen plantaardige ingrediënten. Voor de beste huidverzorging kies je een crème die de huid gezond houd en 24 uur lang blijft zitten. Alle ingrediënten zijn eerlijk en er zit geen agressief spul in waardoor het nog op de meest aangetaste, zere gevoelige of zieke huid toepasbaar is.

Zacht voor de huid en geneeskrachtig

Vegan gezichtsverzorging gaat om zeer professionele huidverzorging afgestemd met passend advies voor jouw huidtype. Doordat de PH waarde gelijk is aan onze huid zal het product altijd een match zijn en goed zijn werk kunnen doen. Ook speciaal voor mensen met kanker zijn er passende huidverzorgingsproducten verkrijgbaar. Er is een speciaal programma wat in 4 fasen wordt toegepast. De huid wordt helemaal vernieuwd met de eerste fase aan verzorgingsproducten waar als ware een reset van de huid wordt uitgevoerd. De huid vind haar balans terug en krijgt een immuun booster. In de tweede fase van gezichtsverzorging wordt de huid zo diep gereinigd dat deze compleet zowel van binnen als van buiten hersteld. In de derde fase worden serums toegepast die elk huidprobleem zoals irritatie en acne aanpakken tot in de kern. In de vierde fase wordt fruitzuur en huidolie toegepast om de huid altijd mooi, gezond en glanzend te houden.

Het speciale NO-label

In de producten met vegan gezichtsverzorging worden absoluut alleen veilige plantaardige stoffen verwerkt zonder chemicaliën, kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen die vaak voor extra huidirritatie of snelle veroudering zorgen. Puur natuur hersteld de huid van binnenuit en hierdoor verdwijnen rimpels snel en voelt de huid strakker en jonger aan. Het stimuleert het immuunsysteem en zelfherstellende vermogen van de huid.