Een geweldige Laos individuele rondreis dankzij Mekong Reizen

Ik ben echt gek op backpacken, dus ga ik volgende week eindelijk een Laos individuele rondreis maken. Ik wilde namelijk al jaren naar dit land afreizen en op een gegeven moment heb ik maar contact opgenomen met Mekong Reizen om te vragen of ze nog leuke tips voor mij hadden. In het verleden heb ik voor mijn reis naar Vietnam ook al contact met ze gehad voor een individuele reisadvies op maat en dat beviel zo goed, dat ik nu weer nieuwe tips van ze wil voor Laos.

Mijn bron voor reistips rondom de Mekong Rivier

Aangezien ik in mijn eentje op Laos individuele rondreis ga, vind ik het wel belangrijk om me goed te laten informeren. Je bent in een vreemd land in je eentje en niet iedereen spreekt goed Engels, dus is een goede voorbereiding wel belangrijk. Gelukkig heeft Mekong Reizen veel kennis en ervaring met de regio rond de Mekong rivier (vandaar ook de naam!), doordat de medewerkers zelf ook regelmatig naar dit gebied reizen. Of je nu van natuur en avontuur of juist van cultuur en historie houdt: ze kunnen je altijd van een persoonlijk en op maat gemaakte reisadvies voorzien. Stuur ze gewoon een mail met wat je interesses zijn en naar wat voor soort vakantie je op zoek bent en je krijgt uitgebreid antwoord terug!