Spirituele singlereizen beleef je via een georganiseerde reis via VakantieAnders

Ben je spiritueel aangelegd en laat je dit graag terugkomen? Dan zijn spirituele singlereizen echt iets voor jou. Via VakantieAnders boek je een zalige zes-daagse inspiratiereis. Tijdens deze reis staat body en mind centraal en je ontdekt het prachtige Catalonië in Spanje.

Verken jezelf in het prachtige Catalonië in Spanje

Tijdens de zesdaagse reis verken je jezelf in het prachtige Catalonië in Spanje. Want wat betekent nu mindfulness precies voor jou? Hoe is de verbinding tussen jouw hart en hoofd hart? Ben je je bewust van de interne samenwerking? Watt voor lichaamssignalen neem je nu waar en op wat voor manier ga je er mee om? Tijdens de ontdekkingstocht kom je tot allerlei nieuwe inzichten in het prachtige Catalonië in Spanje.

Tijdens de spirituele singlereizen overnacht je in een ruim en sfeervol huis. Het huis is gelegen in de bergen, niet ver van Alforja. De plek is nauwelijks ontdekt door toeristen en het landhuis is exclusief van jou en de groep. Kom tot rust onder de grote tuin met een boomgaard en neem een verfrissende duik in het zwembad.